ANAN SAIGON

ANAN SAIGON Streetfood Saigon style

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 612 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ANAN Saigon. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 20:05 meer dan een uur vertraging. Eten smaakt meer naar Nederlandse cuisine dan Vietnamees. Doodzaai en veel te duur voor wat het is.. jammer
15 jun 2022 om 22:33 Super lekker eten! Spareribs zijn heel vlezig en lekker, fried chicken is ook super op smaak gebracht. De goi cuon is goed gevuld en lekker, ik ben alleen wel meer verse munt er in gewend ipv deze kruiden. Sauzen zijn zelfgemaakt en ook top!
8 jun 2022 om 21:06 Superlekker eten net als altijd. Vooral de pho is echt een aanrader!! Ook de bezorging snel & heel aardig!
23 mei 2022 om 9:36 Eten is geweldig - maar uiteindelijk zat er 2,5 uur tussen onze bestelling en wanneer we het kregen.
21 mei 2022 om 1:06 Eten is ondanks gepland 2u van te voren, met 1u vertraging bezorgd. Niet vanwege bezorger maar omdat restaurant niet eerder klaar was. Ik had liever gewild dat ze mijn order niet hadden aangenomen, of even gebeld hadden. Summer rolls flauwe smaak.
20 mei 2022 om 0:10 Uiteindelijk is de bestelling na 1 uur en 50 minuten bezorgd. Werkelijk belachelijk. Ik geloof dat het niet aan Anan lag maar aan thuisbezorgd, maar zelfs ‘sorry’ kon er niet vanaf. Werkelijk waardeloos. Het eten is wel heerlijk!!
16 mei 2022 om 19:39 Delivery guy was fast and friendly + the food was warm and yummy! Portions are a tad small but that's alright. Definitely recommended!!!
13 mei 2022 om 20:10 Snelle bezorging, goed warm en soep nog heet. Altijd lekkere en goede Pho. Dit keer ook gebakken rijst met eend en kip. Aanrader! Had wel wat extra saus bij mogen zitten om het af te maken.
4 mei 2022 om 14:15 Een van de bakjes saus was vrij smaakloos en eten zelf ook niet heel smaakvol. Bezorging was hopeloos. Uur later dan aangeven en niemand die iets kon vertellen
1 mei 2022 om 20:12 Kwartiertje later dan ik had aangegeven maar verder prima. Aardige bezorgster.
30 apr 2022 om 19:15 Heerlijke Vietnamese noedelsoep. Fijn dat de kruiden, vlees en noedels apart verpakt zitten. De gestoomde dumplings en verse springrolls zijn ook zeker een aanrader!
21 apr 2022 om 13:28 Snel en netjes bezorgd, het eten was lekker warm/ vers en heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!