ANAN SAIGON

Recentebeoordeling


4 sterren uit 665 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ANAN Saigon. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 20:12 Wokgerechten waren echt veel te zout. Bao buns en rice paper rolls waren wel lekker.
2 dec 2022 om 21:52 Klasse, eigenlijk zoals altijd. En overigens, ook complimenten voor de altijd vriendelijke bezorgers.
23 nov 2022 om 22:07 Excellent food, fast delivery
15 nov 2022 om 19:58 Smakeloos en koud
10 nov 2022 om 20:52 1,5 uur gewacht en vervolgens koud eten gekregen. Erg jammer.
30 okt 2022 om 17:47 Food quality was great as always. Unfortunately the drink was missing, which was worth as much as an appetizer. The bag did not contain anything but the food though it stayed the drink on the receipt. Still waiting to hear from thuisbezorgd.
18 okt 2022 om 9:12 It was a bit too oily. We used to like it a lot, but the food tastes a bit bland for the last few times
16 okt 2022 om 21:44 Tasty as usual! :)
14 okt 2022 om 1:32 Veel groente, weinig of geen vlees zeker geen gemarineerde en gegrilde varkensvlees en nog geen twee hapjes rijstnoedels, Eens en nooit meer.
5 okt 2022 om 9:12 Twee smakeloze wokmaaltijden helaas. De taugé was vandaag kennelijk in de bonus. We hebben zelf nog sausjes toegevoegd, toch jammer dat je geen waar krijgt voor je geld.
30 sep 2022 om 23:07 Very long waiting time. Food was good but there was a hair in it…
26 sep 2022 om 16:21 De Pho anan, Goi cuon vit quay, Bao vit en andere die we besteld hebben heel erg lekker. Voelt authentic, vullend maar niet zwaar. De spareribs (Suon xi dau sa ot) enigszins droog. Tevreden en zeker een aanrader.